Vi gör din jakt bättre

Från Youtube-kanalen Bra Jakt till att idag arbeta heltid med denna spännande produkt framtagen i Tyskland av jägare för jägare.

Att jaga är en livstil och en hobby, det är sköna dagar i skogen, spännande väntan på drevpasset, vackra vyer vid andjakt osv. Men som jägare skall man inte sakna de verktyg som man behöver får att få sina jakter så bra som möjligt. 

Sauenhammers produkter har hjälp över 20.000 jägare i Europa och blir fler varje dag.


Calle Gårdman
CEO NORDEN OCH JÄGARE​

Varje jakt är unik - därför behöver du uttänkta och anpassade produkter

"En bra jakt skall inte hindras av dåliga produkter" // Calle Gårdman

Innehåll som kan döljas

Vad är en bra jakt?

En bra jakt kan vara olika för olika jägare. Det finns lika många anledningar att jaga som det finns människor - men en sak är säkert; alla vill ha en bra jakt och vi finns till för dig som vill få ut det mesta av din jakt.

Från Youtube till e-shop

Sauenhammers produkter är ett superbra hjälpmedel till jakten och alla borde ha en på sin bössa. Vi vill gärna hjälpa andra jägare att hitta produkter som de vanligtvis inte hittar i den vanliga jaktaffären och som vi vet förbättrar eller hjälper dig ute på jakt.

  • Calle Gårdman

    Reklamare och filmproducent. Produkttestare och känd från youtube. Kreativ och nyfiken på nya produkter och lösningar. Lika trygg i reklamsvängen som i skogen med ett gevär i handen.